Reklam

Araç içinde silahla oynarken, arkadaşını yaraladı

Konya’da otomobil içerisinde oturan iki kişiden birisi ruhsatsız tabanca ile oynarken silah ateş aldı. Tabancayla oynayan şahsın parmağını sıyıran kurşun arkadaşının karnından yaralanmasına sebep oldu..

Araç içinde silahla oynarken, arkadaşını yaraladı
Editör: Karamanca
16 Şubat 2018 - 05:11




Konya’da otomobil içerisinde oturan iki kişiden birisi ruhsatsız tabanca ile oynarken silah ateş aldı. Tabancayla oynayan şahsın parmağını sıyıran kurşun arkadaşının karnından yaralanmasına sebep oldu.
Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Mahmuriye Mahallesi Azerbeycan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ş.K. (40) ile A.B.(40), park halindeki 42 BBT 17 plakalı otomobilde birlikte oturduğu sırada Ş.K, ruhsatsız tabanca ile oynayarak arkadaşı ile sohbet etmeye başladı. O sırada kendiliğinden ateş aldığı iddia edilen silahtan çıkan kurşun, önce Ş.K.’nin parmağına ardından yolcu koltuğunda oturan A.B.’nin karnına isabet etti. Ş.K. olayın ardından arkadaşını kanlar içerisinde görünce arabası ile Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan Ali B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayın gerçekleştiği araçta inceleme yaparken, parmağına pansuman yapılan Ş.K. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum