Karaman'da damada nikah masasında alkol muayenesi

Karaman'da Sevgililer Günü'nde meslektaşıyla dünyaevine giren bir polis memuru nikah masasında "Evet" demeden önce polis arkadaşları tarafından alkol muayenesinden geçirildi

Karaman'da damada nikah masasında alkol muayenesi
Editör: Karamanca
14 Şubat 2018 - 14:14




Karaman İl Emniyet Müdürlüğünde görevli meslektaşıyla dünyaevine giren polis memuruna nikah masasında "Evet" demeden önce polis arkadaşları tarafından alkol muayenesinden geçirildi. 


  14 Şubat Sevgililer Gününde evlenmeye karar alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinde görevli Atike Kızıl ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Ali Karaca için Karaman Belediyesi Nikah Memurluğunda tören düzenlendi. Törene, genç çiftin polis arkadaşları da katıldı. Gen çiftin nikah şahitliğini ise KOM Şube Müdürü İbrahim Hakkı Yücel ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hasan Korkut Özkan yaptı. Nikah memurunun polis memuru Ali Karaca’ya 'Atike Kızıl ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz' diye sorduğu esnada bir trafik polisi, sahneye gelerek alkol muayenesi alınmadan 'evet7 diyemez dedi. Yaşanan bu anlar ise salonda gülüşmelere neden oldu. Damat Ali Karaca, trafik polisi arkadaşı tarafından alkol metreyi üfledikten sonra nikah memurunun sorusuna cevap vererek "evet" dedi.
  
  “Bu anı unutmamak için 14 Şubat’ı seçtik”


  Nikah merasiminin bitmesinin ardından tebrikleri kabul eden daman Ali Karaca, “Bu güzel günümüzü her zaman hatırlamak için 14 Şubat Sevgililer Gününü seçtik. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Trafik polise olduğum için arkadaşlar böyle bir şaka yaptı. Ama çok şaşırdım, hiç beklemiyordum” dedi.
  Atike Kızıl da, “Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  Trafik Haber Merkezide genç çifti, telsizle anons ederek tebrik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum