Reklam

Eti Maden Genel Müdürü Keleşer: Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz

Kütahya’nın Emet ilçesinde faaliyet gösteren Borik Asit Tesisleri’ni ziyaret eden Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Keleşer, yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti..

Eti Maden Genel Müdürü Keleşer: Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz
Editör: Karamanca
09 Şubat 2018 - 15:10




Kütahya’nın Emet ilçesinde faaliyet gösteren Borik Asit Tesisleri’ni ziyaret eden Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Keleşer, yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.
Dünyanın en büyük bor rezervine sahip Emet Borik Asit tesislerini ziyaret eden Genel Müdür Keleşer ile Maden İşleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Mithat Cansız’ı Emet Bor İşletme Müdürü Metin Arslan karşıladı. Emet Bor işletmesinin 2017 yılında başarılı bir grafik çizdiğini belirterek çalışanları ve yönetimi özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Keleşer, "Her geçen gün pazarımızı arttırarak büyümeye devam ediyoruz. 2018 yılında üreteceğimiz borik asidi bile şimdiden sattık. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Satışlar arttıkça yatırımlarımızda devam edecek. ARGE’ye önem vererek ileride daha kaliteli daha yenilikçi ürünleri de pazara katmış olacağız" dedi.
Emet Bor çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Keleşer ve Cansız daha sonra çalışma sahasını gezerek, üretim aşamaları ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Diğer taraftan Keleşer’e ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulunan AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ilçeye Eti Maden tarafından yapılacak olan Gençlik Merkezi için teşekkürlerini iletirlerken, yeni tesisler ve yatırımlar adına ilçenin beklentilerini aktardılar.(EFE)


YORUMLAR

  • 0 Yorum