Reklam

13 yaşındaki Kazım'dan haber alınamıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesinde okula gitmek için evden çıkan 13 yaşındaki Kazım Bizdemir’den 29 saatten bu yana haber alınamıyor..

13 yaşındaki Kazım'dan haber alınamıyor
Editör: Karamanca
09 Şubat 2018 - 09:06




Manisa’nın Akhisar ilçesinde okula gitmek için evden çıkan 13 yaşındaki Kazım Bizdemir’den 29 saatten bu yana haber alınamıyor.
Akhisar ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kapaklı Mahallesinde ikamet eden 13 yaşındaki Kazım Bizdemir’den dünden bu yana haber alınamaması ailesini endişelendiriyor. Çiftçilikle uğraşan baba Bülent Bizdemir, oğlunun okula gitmek üzere dün sabah saat 07.20 otobüsü ile Akhisar ilçe merkezine hareket ettiğini ve 07.30’da Akhisar Belediyesi hizmet binası önü Milli Egemenlik Meydanında indiğini ve daha sonra kendisinden bir daha haber alınamadığını söyledi. Baba Bülent Bizdemir, Akhisar Ticaret Borsası 6 Eylül İlkokulu 7’inci sınıf öğrencisi olan oğlu Kazım Bizdemir’in Pazartesi gününden bu yana da okula gitmediğini yeni öğrendiğini anlatarak, başına kötü bir şey gelmesinden korktuğunu ifade etti. Konuyla ilgili güvenlik güçlerine kayıp ihbarını yaptığını vurgulayan Bizdemir, görenlerden emniyete bilgi vermesini rica etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum