Erzincanlı avcılar destek için kan verdiler

Erzincan Avcılar ve Atıcılar Spor İhtisas Kulübü Derneği üyeleri Afrin Harekâtına destek amacıyla kan bağışında bulundular..

Erzincanlı avcılar destek için kan verdiler
Editör: Karamanca
01 Şubat 2018 - 08:02




Erzincan Avcılar ve Atıcılar Spor İhtisas Kulübü Derneği üyeleri Afrin Harekâtına destek amacıyla kan bağışında bulundular.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nı yürüttüğü şu zamanlarda bir destek de Erzincan Avcılar ve Atıcılar Spor İhtisas Kulübü Derneği üyelerinden geldi. Dernek üyeleri bir araya gelerek, Erzincan Kan Bağış Merkezi’nde bağışında bulundular.
Kan Bağışında bulunan avcılar, ihtiyaç halinde destek için hazır olduklarını söylediler.
Erzincan Avcılar ve Atıcılar Spor İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Yılmaz Toyran, daha önce de Milli Savunma Bakanlığı’na çağrıda bulunduklarını hatırlatarak; “Dünkü konuşmamızda da duyurmuştuk, bu Milli Savunma Bakanlığı’na bir duyurudur. İki bine yakın üyemiz var Erzincan’da. Afrin harekâtına gönüllü olarak katılmaya hazır bir ekibiz. Şu anda Afrin’de yaralanan kan ihtiyacı olan arkadaşlarımıza, askerimize kan vermek için kan merkezine bağışa geldik. Bu kan verme sürecimiz aralıklarla devam edecek” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum