Başarılı kuaförlere ödül verildi

Diyarbakır’da düzenlenen fuarlara katılarak başarı gösteren kuaförler ödüllendirildi..

Başarılı kuaförlere ödül verildi
Editör: Karamanca
31 Ocak 2018 - 08:53




Diyarbakır’da düzenlenen fuarlara katılarak başarı gösteren kuaförler ödüllendirildi.
Diyarbakır’da düzenlenen ‘Evleniyoruz’ fuarında stant açan ve sahne şovlarıyla fuara renk katan berber kuaför ve güzellik uzmanlarına plaket ve teşekkür belgesi verildi. DESOB toplantı salonunda yapılan ödül törenine Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Değirmenci, oda yönetim kurulu üyeleri ile ödül almaya hak kazanan kuaför ve güzellik uzmanları katıldı. Burada konuşan Değirmenci, bu tür fuarların kentte düzenlenmesinin kent vizyonu için çok önemli olduğunu belirtti.
Diyarbakır’da bundan sonraki süreçte farklı alanlarda da fuarların yapılması gerektiğini anlatan Değirmenci, “Fuarlar kent ekonomisine direk katkı sağlamakta ve aynı zamanda da özellikle kentimizin imajı açısından çok büyük önem arz etmektedir. Gerek sosyal ve gerekse ekonomik ilişkilerin gelişimi açısından da çok önemli olan bu fuarlarımızın ilimizde iki yıl aradan sonra düzenlenmesi bizleri heyecanlandırmıştır. Çünkü fuarlar ile birlikte kentte aynı zamanda kültürel, sanatsal ve çeşitli eğitim programlarının da düzenlenmesi bölgenin sosyal hayatına ciddi hareketlilik ve canlılık getirecektir. Kentin ticaret, sanayi ve ekonomisini ülke gündemine getirip kentimizde moral ve motivasyonu yükselten bu tür organizasyonlara emek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra Başkan Değirmenci, fuara katılım sağlayan 8, sahne şovları düzenleyen 20 berber kuaför ve güzellik uzmanlarına plaket ve teşekkür belgesi verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum