Reklam

Başkan Başsoy'dan Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti..

Başkan Başsoy'dan Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Ziyaret
Editör: Karamanca
24 Ocak 2018 - 05:59




Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette öğretmen ve okulda kurs gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin alacakları iyi eğitimlerle yarınların Türkiye’si daha huzurlu, daha demokratik ve barış içerisinde olacaktır. Başbakanımız Binali Yıldırım ismini taşıyan bu okul bir proje okulu. Derslikleri, kütüphanesi, laboratuarları, akıllı tahtalarıyla çağın gereksinimleriyle donatılmış durumda. Öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layık. Bizler Erzincan Belediyesi olarak okullarımıza elimizden geldiğince destek veriyoruz. Bu güne kadar Erzincan da 18 okul bahçesinde çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Tek gayemiz çocuklarımızın daha sağlıklı şartlarda eğitim görmeleridir.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum