Reklam

Karaman Belediyesi İstanbul EMITT Turizm Fuarı'na katılıyor

Karaman Belediyesi, kısa adı EMITT olan ve bu yıl 22'incisi gerçekleştirilen...

Karaman Belediyesi İstanbul EMITT Turizm Fuarı'na katılıyor
Editör: Karamanca
23 Ocak 2018 - 18:52




Karaman Belediyesi,  kısa adı EMITT olan ve bu yıl 22'incisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılıyor.


Karaman Belediyesi, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, bu yıl 22'incisi düzenlenen, 25-28 Ocak 2018 tarihinde 80'in üzerinde ülkeden 5000'e yakın kurumun katıldığı kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılıyor. EMITT Fuarı Dünya'nın en prestijli turizm fuarları arasında yer alıyor.


Karaman Belediyesi olarak Son yıllarda Karaman'ın tanıtımı adına ulusal ve uluslararası bir çok fuara katılım sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu açıklamalarda bulundu; 


" Son yıllarda şehrimizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası bir çok organizasyonda yer alıyoruz. Karaman'ın kent kültür ve yaşamını, coğrafi zenginliklerini, tarihi değerlerini katıldığımız bu önemli turizm fuarlarında Dünya'ya anlatma gayretindeyiz. Ankara Tanıtım Günleri, ITB Berlin Fuarı, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve İstanbul Emitt Turizm Fuarı gibi ulusal ve uluslararsı düzeyde katılımın sağlandığı organizasyonlarda Karaman Belediyesi olarak yerimizi alıyoruz. Katıldığımız tüm fuarlarda yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Şehrimizin, ekonomik ve sosyal alanda bu gibi tanıtımlara ihtiyacı var. Bu bağlamda Karaman'ın tanıtımına katkı sağlayan çalışmalar yapıyoruz. 


25-28 Ocak 2018 tarihlerinde bu yıl ikinci kez Dünya'nın en prestijli turizm fuarları arasında yer alan İstanbul Emitt Turizm Fuar'ına katılacağız. Katıldığımız bu organizasyonda şehrimizi en güzel biçimde anlatma ve tanıtma gayretinde olacağız." dedi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum