Reklam

Cinsel saldırıdan aranıyordu eşini görmeye gelince yakalandı

Adana’da "nitelikli cinsel saldırı" suçundan 18 yıl 7 ay 26 gün hapis cezasıyla 3 yıldan beri aranan hükümlü, eşini görmeye gelince yakalandı..

Cinsel saldırıdan aranıyordu eşini görmeye gelince yakalandı
Editör: Karamanca
23 Ocak 2018 - 07:45




Adana’da "nitelikli cinsel saldırı" suçundan 18 yıl 7 ay 26 gün hapis cezasıyla 3 yıldan beri aranan hükümlü, eşini görmeye gelince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri "Nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla 18 yıl 7 ay 26 gün hapis cezası alan Ayhan Ç.’nin zaman zaman eşini görmek için evine geldiğini tespit etti.
Polis bu tespiti yaptıktan sonra Ayhan Ç.’nin Yüreğir ilçesi, Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan evinin sokağında 24 saat beklemeye başladı. Bir hafta sonra hükümlünün eve geldiğini gören ekipler, operasyon başlattı. Eve gelen polis, kapıyı çalmasına rağmen açılmadı. Bir süre sonra kapıyı eşi açıp kocasının evde olmadığını 3 yıldır da gelmediğini söyledi. Ancak polis evde arama başlattı. Yapılan aramada hükümlü bir sedirin altında yatarken yakalandı. Hükümlü emniyete getirilip işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine götürüldü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum