Reklam

Afgan kadın bıçaklanarak öldürüldü

Sivas’ta Afgan bir kadın aralarında dini nikah bulunan kocası tarafından vücudunun bir çok yerinden bıçaklanarak öldürüldü..

Afgan kadın bıçaklanarak öldürüldü
Editör: Karamanca
21 Ocak 2018 - 20:22




Sivas’ta Afgan bir kadın aralarında dini nikah bulunan kocası tarafından vücudunun bir çok yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
Edinilen bilgiye olay, Altuntabak Mahallesi’nde Afgan uyruklu ailelerin yaşadığı tek katlı bir evde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle evde 38 yaşındaki Halime Sadad ve 21 yaşındaki dini nikahlı kocası Faysal Ebrahimi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada genç koca eşini çok sayıda bıçak darbesiyle yaraladı. Evden yükseler sesler üzerine komşular polisten yardım istedi. Olay polis ve sağlık ekipleri kadının ölmüş olduğunu tespit etti. Cinayet sırasında çiftin dört çocuğunun da evde oldukları öğrenildi. Sadad’ın cesedi savcı incelemesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı olarak Ebrahimi ve olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Moki Amiri polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum