Reklam

Elazığ STK'ları;"Afrin operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz"

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Başkanı İbrahim Kayaoğlu, STK’lar olarak Afrin operasyonunu sonuna kadar desteklediklerini söyledi..

Elazığ STK'ları;"Afrin operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz"
Editör: Karamanca
21 Ocak 2018 - 10:34




Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Başkanı İbrahim Kayaoğlu, STK’lar olarak Afrin operasyonunu sonuna kadar desteklediklerini söyledi.
Yapılan seçimin ardından Elazığ STK Platformu’nun başkanı İbrahim Kayaoğlu oldu. Elazığ Öğretmenevinde STK temsilcileriyle bir araya gelen Kayaoğlu, açıklamalarda bulundu.
Afrin operasyonunun PKK,PYD ve DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı yapıldığını vurgulayan Başkan Kayaoğlu,”STK’lar olarak sonuna kadar destekliyoruz. Rabbim muzaffer etsin. Geçen seçimler sonucunda STK platformu yeni bir döneme girmiş bulunmaktadır. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Kuruluş amacımız, kişi hak ve özgürlüklerinin gelişmesine önem vermek, farklı inanç ve düşüncelerde bulunan gruplarla diyalog kurarak toplumsal barışa katkıda bulunmak, çıkar ve menfaatlerin yerine toplumsal menfaatlerin gözetilmesini sağlamaktır” dedi.
30 kişi ile başlayan platformun şuan da 140 kişi ile devam etiğini dile getiren Kayaoğlu, “STK platformu, ekonomik, sosyal, kültürel , sanayileşme alanında arge merkezi gibi çalışarak önemli yenilik yapan firmalarımızın önündeki engellerin kaldırılması amaçlıyor. STK platformunun şehrin ortak aklı olduğuna inanıyoruz. Şehir için fikir, proje ve katma değer üreten bir platformudur. STK olarak şehrin öncelikli sorunlarında çözüm noktasında girişimlerde bulunmaya çalışacaktır. Elazığ teşvik kapsamında 6. bölgeyi aldı. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizde STK’larımız istenilen düzeyde değil. Demokrasi kültürümüzün yerleşmesi üzerine, örgütlemenin öneminin daha iyi kavranabilmesi için iş birliği yapmamız şarttır” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum