Reklam

Şiddetli fırtına, göl kıyısındaki balıkçı teknesini batırdı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde şiddetli fırtına, göl kıyısındaki bir balıkçı teknesinin suyla dolarak batmasına neden oldu..

Şiddetli fırtına, göl kıyısındaki balıkçı teknesini batırdı
Editör: Karamanca
19 Ocak 2018 - 06:58




Konya’nın Beyşehir ilçesinde şiddetli fırtına, göl kıyısındaki bir balıkçı teknesinin suyla dolarak batmasına neden oldu.
İlçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi’nde dün evlerin çatılarının uçmasına yol açan kısa süreli fırtına, Beyşehir Gölü kıyısındaki bir balıkçı teknesinin suyla dolarak batmasına neden oldu. Fırtına nedeniyle balıkçılar av faaliyetlerine ara verirken, batan balıkçı teknesi ise kıyıya gelen bir vinç tarafından yürütülen çalışmayla göl sularından karaya çıkarıldı.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, şiddetli fırtınanın ilçede bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdiğine vurgu yaparak, “Sadıkhacı Mahallemizde bazı evlerin çatılarının uçmasına, elektrik direklerinin devrilmesine ve enerji nakil hatlarının koparak zarar görmesine yol açan şiddetli fırtınadan bölgemizde geçimini avcılıktan sağlayan bazı balıkçılarımız da olumsuz etkilenmiş, bir balıkçımızın teknesi de göl kıyısında alabora olarak batmıştır. Şükürler olsun ki, her iki olayda da can kaybı yaşanmamış, yaralanan olmamıştır. Sadıkhacı Mahallesi sakinlerimiz ile balıkçı camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum