Porsuk Çayı ve sulama kanallarında üzücü olaylar yaşanmasın

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Porsuk Çayı ve sulama kanallarında üzücü olayların yaşanmaması adına kurumlara bilgilendirme toplantısı düzenledi..

Porsuk Çayı ve sulama kanallarında üzücü olaylar yaşanmasın
Editör: Karamanca
18 Ocak 2018 - 15:08




Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Porsuk Çayı ve sulama kanallarında üzücü olayların yaşanmaması adına kurumlara bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü; Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak Eskişehir’deki Porsuk Çayı ve sulama kanallarında üzücü olayların yaşanmaması adına toplantı düzenleyerek kurumlararası koordinasyon ve alınabilecek önlemler konusu konuşuldu.
İl Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda düzenlenen toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Korkut Aydın başkanlık yaptı. Ayrıca toplantıya Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Koruma ve Toplum Destekli Polislik Şube müdürleri yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eski Genel Müdürlüğü,Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve Güvenlik Amirliği, Osmangazi Üniversitesi Güvenlik Amirliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, DSİ 3’üncü Bölge Şube Müdürlüğü, Eskişehir Sulama Birliği, İtfaiye Daire Başkanlığı, 112 Başhekimliği, AFAD (Eskişehir Valiliği İl Afad Durum Müdürlüğü), UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi), DAK (Dorlion Arama Kurtarma Derneği) ve özel güvenlik şirket temsilcileri katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum