Reklam

Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına operasyon

Mersin’in Anamur ilçesinde jandarma ekiplerince 14 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 41 şüpheli gözaltına alınırken çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi..

Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına operasyon
Editör: Karamanca
11 Ocak 2018 - 12:23




Mersin’in Anamur ilçesinde jandarma ekiplerince 14 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 41 şüpheli gözaltına alınırken çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Anamur ilçesinde uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapan kişilerin yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yürütülen çalışma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katılımı ile Anamur’da 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
41 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 8 kilo 956 gram esrar, 113 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 26 gram esrar tohumu, 2 adet hassa terazi ile uyuşturucu satışından temin edildiği düşünülen 2 bin 400 TL para ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum