Samsun merkezli uyuşturucu operasyonu 11 gözaltı

Samsun merkezli İstanbul ve Amasya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda "uyuşturucu ticareti" yaptıkları iddia edilen 11 kişi gözaltına alındı..

Samsun merkezli uyuşturucu operasyonu 11 gözaltı
Editör: Karamanca
09 Ocak 2018 - 09:16




Samsun merkezli İstanbul ve Amasya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda "uyuşturucu ticareti" yaptıkları iddia edilen 11 kişi gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Samsun’un Vezirköprü ilçesinde faaliyet gösteren sokak satıcılarına yönelik yaklaşık 2 aydır devam eden planlı operasyon çalışmasında, takibi yapılan şüphelilerin 2 aylık süre içerisinde satışını gerçekleştirdiği çok sayıda paketler halinde yaklaşık 24 gam bonzai, 37 gram esrar maddesi ve 307 adet ecstasy hap ele geçirdi. Elde edilen deliller ışığında bu sabah Vezirköprü ilçesi başta olmak üzere, Samsun merkez, Amasya’nın Merzifon ilçesi ile İstanbul’da 14 ayrı adrese 29 ekip, 91 personelin katılımı ile yapılan eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyonda "uyuşturucu ticareti" suçuna karıştığı tespit edilen 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum