Reklam

Yusuf Gümüş yeniden başkan seçildi

Çorlu Bakkallar Odası’nın olağan genel kurulu Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Yusuf Gümüş yeniden başkan seçildi..

Yusuf Gümüş yeniden başkan seçildi
Editör: Karamanca
08 Ocak 2018 - 20:49




Çorlu Bakkallar Odası’nın olağan genel kurulu Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Yusuf Gümüş yeniden başkan seçildi.
Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen ve geniş katılımla gerçekleştirilen genel kurulda konuşan ve oda üyelerine teşekkür eden Yusuf Gümüş yeni dönemde de üyelerinden aldıkları yetki ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un da katıldığı genel kurulun ardından tüm katılımcılara teşekkür eden Çorlu Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş, “Gerçekleştirmiş olduğumuz Çorlu Bakkallar Odası genel kurulumuza katılım göstererek bizleri onurlandıran Anayasa komisyon başkanımız Mustafa Şentop’a, Milletvekilimiz Metin Akgün’e, Çorlu Belediye Başkanıımız Ünal Baysan’a, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay’a, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer’e, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın’a, tüm oda ve kooperatif başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm üyelerimize katılım göstererek bizi onurlandırdıklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum