Reklam

UTSO 2018-2021 stratejik plan çalışmaları tamamlandı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen “Stratejik Plan Hazırlama” programında son aşamaya gelindi..

UTSO 2018-2021 stratejik plan çalışmaları tamamlandı
Editör: Karamanca
08 Ocak 2018 - 09:04




Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen “Stratejik Plan Hazırlama” programında son aşamaya gelindi.
Her zaman çalışmalarını Odanın vizyonu ve misyonuna uygun olarak, hazırlanmış planlar doğrultusunda yapmaya özen gösterdiklerini belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; “Yoğun çalışmalar ve titizlikle hazırladığımız Stratejik planımız 2018-2021 yılları arasında bizim yol haritamız olurken, üyelerimizin ve kentimizin ticaretine de katkı sağlayacak bir belge özelliğinde olmasını amaçladık. Sadece ülkemizde ki değil, Avrupa’da ki ticari hayata yön veren sivil toplum örgütlerinden, meslek odalarına pek çok kurumu mercek altına alarak, iç ve dış paydaşlarımızla toplantılar yaparak, zayıf ve güçlü yönlerimizi tespit ederek, ticari hayatın aktörleri ile fikir alışverişleri yaparak Stratejik Planımızı hazırladık. Stratejik Planımızın uygulanabilir ve gerçekleşme oranı yüksek faaliyetlerden oluşmasına özen gösterdik. Üyelerimizin de katkısı ve desteği ile planımızı başarıyla uygulayacağımıza inanıyorum. Planımızın ticaretin gelişmesi, rekabeti, girişimciliği ve yenilikçiliği teşvik ederek üyelerimizin güçlenmesinde destekleyici bir belge olmasını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum