Reklam

Konya'da taşeron işçilerin kadro sevinci

Konya’da 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerin kadroya alınmasının ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan işçiler bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a pankart açıp teşekkür etti..

Konya'da taşeron işçilerin kadro sevinci
Editör: Karamanca
05 Ocak 2018 - 10:15




Konya’da 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerin kadroya alınmasının ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan işçiler bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a pankart açıp teşekkür etti.
Hastane bahçesinde işçilerle bir araya gelen Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, “Konya ilinde sağlık tesislerimizde toplam 4 bin 234 kişiye inşallah sözleşme imzalayacağız. Bu bizleri mutlu ediyor. Allah hepimize hayırlı etsin inşallah güzel günlerde sağlıkla, mutlulukla çalışma imkanlarını elde ederiz” şeklinde konuştu.

Engelli vatandaştan işaret diliyle Cumhurbaşkanına teşekkür
Kadroya alınan işçilerden konuşma engelli Gülşen Korkmaz, işaret diliyle Cumhurbaşkanına teşekkür ederek, “Kadro aldığımız için Cumhurbaşkanımız, Başbakanımıza ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.
Bir araya gelen işçiler de kadro aldıkları için Cumhurbaşkanına ve hükümete teşekkür ederek, “Çok mutluyuz tabi ki, uzun zamandır beklemiş olduğumuz bir haberdi. Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve Bakanımız Jülide Hanıma da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Mutluyuz. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Yıllardır bekliyorduk bu kararı. Bu süreç döneminde çalışma içerisinde olan bütün mensuplara teşekkür ediyoruz. Beklediğimiz bir karardı. Nihayet bu karara bütün taşeron birlikleri bu sevince ulaştı. Herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum