Öğrencilere terör konulu seminer verildi

Niğde Emniyet Müdürlüğü Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ projesi kapsamında lise öğrencilerine terör semineri veriyor. Merkeze bağlı köy ve kasabalarında seminerleri tamamlayan Emniyet Müdürlüğü projeye kapsamında 5 bin lise öğrencisine ulaşmayı hedefliyor..

Öğrencilere terör konulu seminer verildi
Editör: Karamanca
29 Aralık 2017 - 07:35




Niğde Emniyet Müdürlüğü Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ projesi kapsamında lise öğrencilerine terör semineri veriyor. Merkeze bağlı köy ve kasabalarında seminerleri tamamlayan Emniyet Müdürlüğü projeye kapsamında 5 bin lise öğrencisine ulaşmayı hedefliyor.
Niğde Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli uzman polis memurları tarafından öğrencilere terör örgütlerinin yapısı, hedef kitlesi, eleman kazanma yöntemleri anlatıldı, gençler terör örgütlerinin sinsi tuzaklarına karşı uyarıldı. Ayrıca öğrencilerin provokasyonlara karşı duyarlı olmaları, devlete olan güvenlerini pekiştirmeleri sağlanarak daha önce ailelerinden koparılarak örgüte katılan bazı öğrencilerin hayatlarının nasıl karartıldığı video ve fotoğraflar gösterilerek anlatıldı.
Seminer sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum