Reklam

Trafik kazasından ölüm, kayıp, dram çıktı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, olaydan sonra şahsın 5 yıl önce ayrıldığı eşiyle kızının isteği üzerine tekrar birleştiği, otomobilde bulunan ve kızının çok sevdiği köpeğinin de kaybolduğu ortaya çıktı..

Trafik kazasından ölüm, kayıp, dram çıktı
Editör: Karamanca
22 Aralık 2017 - 07:01




Ankara’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, olaydan sonra şahsın 5 yıl önce ayrıldığı eşiyle kızının isteği üzerine tekrar birleştiği, otomobilde bulunan ve kızının çok sevdiği köpeğinin de kaybolduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, kaza 19 Aralık günü Ankara-Gölbaşı yakınlarında meydana geldi. Abülkerim (53) Sema Ertan (49) çifti yaklaşık 25 yıl önce evlendi. Bu evlilikten Yaren Ertan (20) ismini verdikleri bir kızları oldu. İddiaya göre, anlaşamayan çift 5 yıl önce ayrıldı. Anne ve babasının ayrılmasına çok üzülen Biruni Üniversitesi Anestezi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Yaren Ertan’ın isteği üzerine çift 5 yıl aradan sonra tekrar barışarak evlendi. Bu sırada annenin beyninde tümör olduğu anlaşıldı. Baba Ertan Aralık ayında eşini Ankara’ya hastaneye götürerek ameliyat ettirdi. Bir süre önce de eşini hastaneden çıkartarak eve getirdi. Büyük firmalara elektrik malzemesi satan Ertan iş gezisi için İstanbul’a gitti. Giderken de kızının ve kendisinin çok sevdiği "Boss" isimli köpeği yanında götürdü. İstanbul’dan geri dönüşte ise Ertan Ankara-Gölbaşı yakınlarına geldiği sırada direksiyon başında uyuyakalınca, kullandığı otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazada araç içinde bulunan ‘pomeranian’ cinsi Boss isimli köpek ise kayboldu. Abdülkerim Ertan’ın ölüm haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
İş adamının cenazesi yakınları tarafından Adana’ya getirildi. Abdülkerim Ertan’ın cenazesi Çukurova ilçesindeki evine getirildiğinde yakınları gözyaşlarına boğuldu. Beyninden ameliyat olan eşi Sema Ertan kocasını evinin bahçesinde sandalyede oturarak bekledi. Cenaze aracının gelmesiyle birlikte araca doğru gelip tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu, ağıtlar yaktı. Bir süre sonra ise kızı Yaren Ertan evden çıkıp babasını son bir kez görmek için cenaze aracına koştu. Babasının tabutuna sarılarak, "Babamı gösterin bana. Sen beni bırakamazsın baba ne olur beni bırakma. Bırakma beni baba, bırakmaz beni o. Bırakmasın beni ne olur bırakma" diyerek feryat etti. Genç kızı, yakınları bir türlü sakinleştiremedi. Genç kız babasının cenazesinin götürüldüğü araca binerek biraz olsun sakinleşebildi.
Abdülkerim Ertan’ın yaşamını yitirdiği kazada otomobilin içinde bulunan ve sonrasında haber alınamayan Boss adlı köpeğin bulunması için sosyal medyadan paylaşım yapıldı. Ertan ailesinin yakınları, “Abdülkerim ve Sema çifti kızları için tekrar bir araya geldi. Mutlu bir evlilikleri vardı. Bu duruma en çok Yaren sevinmişti. Ama mutluluğu kısa sürdü. Evin neşe kaynağı olan Boss’u bulanların bize haber vermesini istiyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum