Reklam

Gençlere Ağız Ve Diş Sağlığı semineri verildi

Erzincan Gençlik Merkezi gençlerin kişisel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunacak faaliyetlere devam ediyor. Bu kapsamda Erzincan Gençlik Merkezi’nde gençlere ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verildi. Diş Hekimi Mustafa Yetişir tarafından verilen seminere gençlerin ilgisi yoğun oldu. Seminere Erzincan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ertuğrul Köroğlu, Diş Hekimi Osman Nuri Yıldız ve gençler katıldı..

Gençlere Ağız Ve Diş Sağlığı semineri verildi
Editör: Karamanca
21 Aralık 2017 - 20:55




Erzincan Gençlik Merkezi gençlerin kişisel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunacak faaliyetlere devam ediyor. Bu kapsamda Erzincan Gençlik Merkezi’nde gençlere ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verildi. Diş Hekimi Mustafa Yetişir tarafından verilen seminere gençlerin ilgisi yoğun oldu. Seminere Erzincan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ertuğrul Köroğlu, Diş Hekimi Osman Nuri Yıldız ve gençler katıldı.
Ağız ve diş sağlığı konusunda gençlerin bilgi düzeyinin arttırılmasının amaçlandığı seminerde konuşan Diş Hekimi Mustafa Yetişir diş sağlığının önemini, diş temizliğini ve dişlerin nasıl korunması gerektiğini anlattı. Küçük yaşta ağız ve diş sağlığına dikkat edilmesinin ileriki yaşlarda karşılaşılabilecek ciddi sağlık problemlerinin önüne geçtiğini belirten Diş Hekimi Mustafa Yetişir seminer sonunda Diş Hekimi Mustafa Yetişir’e ve programı düzenleyen Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Erzincan Gençlik Merkezi’ne teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum