Dr. Ender Saraç KYK'lı Gençlerle Buluştu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün organizasyonunda “Kendine İyi Bak” isimli konferansla Dr. Ender Saraç KYK’lı gençlerle buluştu. Erzincan Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleşen programa öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Konferans salonundaki tüm koltukların dolduğu programda öğrencilerin bir kısmı da sahnelere taştı..

Dr. Ender Saraç KYK'lı Gençlerle Buluştu
Editör: Karamanca
21 Aralık 2017 - 20:55




Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün organizasyonunda “Kendine İyi Bak” isimli konferansla Dr. Ender Saraç KYK’lı gençlerle buluştu. Erzincan Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleşen programa öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Konferans salonundaki tüm koltukların dolduğu programda öğrencilerin bir kısmı da sahnelere taştı.
Konferansa KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, kurum müdürleri ve kalabalık bir öğrenci kitlesi katıldı.
Konferans başlangıcında sağlıklı yaşama destek verici egzersiz hareketleriyle tüm salonun ilgisini üzerine toplayan Saraç, öğrencilerin konferansa olan yoğun ilgisi için çok keyifli olduğunu dile getirerek misafirperverliği içinde KYK Erzincan İl Müdürlüğüne teşekkür etti.
Sağlıklı yaşamın şifrelerini anlatan Dr. Saraç düzenli uykunun sağlık açısından önemine, sigaranın zararlarına, ihtiyaç kadar yemenin, fazlasını yememenin gerekliğine değindi. Sağlıklı, dinç ve kaliteli bir hayat sürebilmek adına KYK’lı Gençlerin dikkatini cezbeden onlarca tavsiyede bulundu. KYK’lı Gençlerin tüm sorularına öz veriyle yanıt veren Dr. Ender Saraç “Kendine İyi Bak” konferanslarıyla kendisini gençlerle buluşturan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne de teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi.
Program sonunda Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Sara Sürmeli ile röportaj yapan Saraç KYK’lı Öğrencinin sorularını cevapladı. Sara Sürmeli’nin KYK’nın düzenlediği “Kendine İyi Bak” programını faydalı görüyor musunuz? Sorusuna;“Aslında bunu öğrencilerimize sormak lazımfakat ben bugün burada sahnelere taşan bir kalabalığa hitap ettim. Her ne kadar televizyon kanallarında daha geniş kitlelere ulaşabilsek de fiziksel olarak karşınızda duran bir kalabalığa hitap etmek çok daha faydalı oldu. Ayrıca çağımızın tehlikesi obezite, anoraksiya hastalıkları ve sigara bağımlılığı ile alakalı tavsiyelerimizi tam da konunun muhattabı gençlere birebir aktarmamız çok önemli,bu yüzden bizi bu pırıl pırılKYK’lı Gençlerle buluşturduğu için Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ederim” yanıtını verdi.
Konferans sonunda söz alan KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, KYK’nın öğrencilerine sadece barınma hizmeti vermediğinin altını çizerek KYK’lı Gençlerin kişisel gelişiminden, vatanına milletine bağlı birer birey olmasından ve bugün gerçekleşen “Kendine İyi Bak” programından da anlaşılacağı üzere sağlıklı, kaliteli bir hayat sürmesinden sorumlu olduğunu söyledi. Güzel anlatımından dolayı Dr. Ender Saraç’a teşekkür eden Sarıçiçek yoğun katılımlarından dolayı KYK’lı öğrencilere de teşekkür ederek Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumunun düzenlediği etkinliklerin ardının arkasının kesilmeyeceğini belirtti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları