Lütfi Elvan Karaman'da kimlere teşekkür etti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karaman ziyareti sonrası...

Lütfi Elvan Karaman'da kimlere teşekkür etti?
Editör: Karamanca
17 Aralık 2017 - 18:50




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karaman ziyareti sonrası polislere teşekkür edildi.

Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler son bir haftadır mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak, bugün gerçekleşen ziyaretlerin sorunsuz geçmesini sağladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uçakla geldiği Konya Havaalanından helikopter ile Karaman’a geçerek, partisinin Karaman 6. Olağan Kongresi’nde partililerle bir araya geldi. Valilik ve belediye gibi kurumların yanında bazı vatandaşların daveti üzerine ev ziyaretleri de gerçekleştiren Cumhurbaşkanı'nın geçtiği bütün güzergahların kontrolü, bölgedeki araç, ev ve şahısların tek tek teknik ve fiziki takibi konularında Karaman Emniyeti yüksek performans sergiledi.

Bu yüksek performans, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın dikkatinden kaçmadı. Karaman'daki kongre ve diğer faaliyetlerin bitiminde, en özel teşekkürü Emniyet Teşkilatı'na yaptı. Polis telsizinden verilen anonsta;

''Görevli tüm arkadaşlarımızın dikkatine, Kalkınma bakanımız sayın Lütfi Elvan'ın başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere her bir polisimize selamları var. Gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür eder başarılar diler'' denildi. Bu anons üzerine tüm istasyonlar geri bildirim yaparak teşekkür ettiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları