Cumhurbaşkanı Karaman'da: 'Doğu Kudüs'te Büyükelçilik Açacağız'

Doğu Kudüs ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O günler yakın büyükelçiliğimizi orada açacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Karaman'da: 'Doğu Kudüs'te Büyükelçilik Açacağız'
Editör: Karamanca
17 Aralık 2017 - 12:49




İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:
- Gençler şu an karşımda iradesine, geleceğine, demokrasisine canı pahasına sahip çıkan bir Karaman görüyorum. Bu salonda genç yaşlı demeden kalbi Filistin, Kudüs ve dava için çarpan kalabalıklar görüyorum.

- Buradan tekerlekli sandalyeleriyle zulme direnen Filistinli gazileri selamlıyorum. Kahraman gençleri, Fevzi el Cuneydi'leri selamlıyorum. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehid edilen Muhammed Yalçın evlarımızı rahmetle yad ediyorum.

- Acımak yok, acırsak acınacak hale geliriz. Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayız. 

'Kudüs'ü Yahudilere mal edemezsiniz,  Bizi tanımayanı biz de tanımıyoruz'
Kudüs'te siyonist bir anlayış ben yaptım oldu mantığıyla Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ediyor. Biz de sizi tanımıyoruz.

 'Doğu Kudüs'te de büyükelçilik açacağız'
Çıkmış Kemal konuşuyor diyor ki orası Filistin'in başkenti olarak ilan edilmeli diyor. Zaten biz çoktan ilan ettik fakat şu anda işgal altında olduğu için oraya gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Bizim başkonsolosluğumuz bile büyükelçi ile temsil ediliyor. Fiili olarak biz bu işi yapmışız. O günler yakın, inşallah büyükelçiliğimizi de orada açacağız. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum