Reklam

Karaman'da kitap toplama kampanyası meyvelerini verdi

Karaman’da hayata geçirilen, ’’Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut’’ projesi kapsamında toplanan kitaplar Bozkandak Ortaokulu öğrencilerine ulaştırıldı..

Karaman'da kitap toplama kampanyası meyvelerini verdi
Editör: Karamanca
16 Aralık 2017 - 09:23




Karaman’da hayata geçirilen, ’’Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut’’ projesi kapsamında toplanan kitaplar Bozkandak Ortaokulu öğrencilerine ulaştırıldı.


Karaman’da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Gençlik Merkezi köy okulları için başlattığı, ’’Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut’’ projesi ile minik yüreklere dokunmaya devam ediyor. Köy okullarının kütüphanelerine bırakılmak üzere toplanan kitaplar ilk olarak Karaman merkeze bağlı Bozkandak Köyünde eğitim gören Bozkandak Ortaokulu kütüphanesine bırakıldı.


Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen eşliğinde yapılan ziyarette öğrencilerle bir araya gelen gençlik liderleri ve gönüllü gençler topladıkları kitapları okul kütüphanesine bırakarak, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı logolu şapka hediye etti. Ziyaretin devamında öğrencilerle sohbet etme fırsatı bulan gençlik merkezi personeli, minik yüreklerle oyunlar oynayarak şarkılar söyledi. Kütüphanelerine kazandırılan kitaplardan dolayı çok mutlu olduklarını belirten öğrenciler, yapılan yarımlardan dolayı teşekkür ederek tüm kitapları okuyacaklarının sözünü verdi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum