Reklam

Mardin'de kaçakçılık ve uyuşturucu faaliyeti

Mardin’in Midyat ve Kızıltepe ilçesinde emniyet ekipleri yaptıkları denetimlerde uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirdi..

Mardin'de kaçakçılık ve uyuşturucu faaliyeti
Editör: Karamanca
15 Aralık 2017 - 08:51




Mardin’in Midyat ve Kızıltepe ilçesinde emniyet ekipleri yaptıkları denetimlerde uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirdi.
Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesi ve uyuşturucu madde ticaretinin engellenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, Midyat ve Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, Midyat İlçemiz girişinde yapılan yol uygulaması sırasında, durdurulan iki araç içerisinde yapılan aramalarda 5 bin 800 ve 4 bin 500 olmak üzere toplam 10 bin 300 paket muhtelif markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Araç sürücüleri olan 2 şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, haklarında gerekli yasal işlem başlatılmıştır. Kızıltepe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerimizce, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar sırasında durumundan şüphelenilen 2 şahıs üzerinde yapılan aramalarda toplam ağırlığı 1,9 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve şüpheli şahıslar gözaltına alınarak hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum