Karaman'da 2 kız çarşafla sarkarak evden kaçtı

Karaman'da iki kız kardeş evlerinin pencerelerinden...

Karaman'da 2 kız çarşafla sarkarak evden kaçtı
Editör: Karamanca
14 Aralık 2017 - 22:05




Karaman'da iki kız kardeş evlerinin pencerelerinden sarkarak kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre, Karaman Yeşilada Mahallesi'ndeki evlerinin penceresinden çarşafları bağlayarak sarkan 2 kız kardeş sırra kadem bastı. Hollanda doğum oldukları öğrenilen kardeşlerin büyük olanı 16 yaşında, küçük olanı ise henüz 14 yaşında.

Olayın bildirilmesi üzerine Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm birimler Yeşilada Mahallesi ve çevre mahalleler başta olmak üzere tüm Karaman'da, kaçan iki kız kardeşi arıyor. Kardeşlerden büyük olan B. T.'nin 165 santim boyunda 55 kilo civarında olduğu belirtilirken uzun siyah saçlı ve üzerinde koyu renk kıyafetler bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan kardeşlerden küçük olan B. T.'nin de 150 santim boylarında ve 50 kilo civarında olduğu öğrenilirken, ablası gibi uzun saçlı ve üzerinde koyu renk kıyafet bulunduğu belirtildi. Ekiplerin evden kaçan iki kardeşi arama çalışmaları sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Dakika:


Akşam saat 22.00 sularından evden kaçan kız kardeşler gece saat 00.00 itibariyle polisin başarılı çalışması sonucu bulunarak, gerekli işlemlerin ardından ailelerine haber verildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum