Reklam

Karayolunda traktör ve uzun römork tehlikesi

Aksaray’da traktörlerin arkasına bağladıkları çok sayıda römorkla karayoluna çıkan sürücüler, trafiği tehlikeye düşürerek kazaya davet çıkarıyor..

Karayolunda traktör ve uzun römork tehlikesi
Editör: Karamanca
14 Aralık 2017 - 07:36




Aksaray’da traktörlerin arkasına bağladıkları çok sayıda römorkla karayoluna çıkan sürücüler, trafiği tehlikeye düşürerek kazaya davet çıkarıyor.


Edinilen bilgiye göre, bir traktörün arkasına 5 adet römork takan ve bu şekilde Aksaray-Konya karayolu üzerinde pancar sevkiyatı yapan traktör sürücüleri, pancar söküm sezonu boyunca her gün karayollarında trafiği tehlikeye sokuyor. Kimi sürücü pancar yüklü 4 römorkla, kimi sürücü de yine pancar yüklü 5 römorkla trafiğe çıkarak yolculuklarını gerçekleştiriyor. Uzunluğu ile adeta yük trenini andıran traktör ve römorklar, özellikle döner kavşaklarda trafiği büyük bir tehlikeye sokuyor. Römorklu traktörlerin yolculukları geceleri de devam ediyor. Yolda giden diğer araç sürücüleri ise tren gibi gördükleri traktör ve römorklara korna çalarak tepki gösteriyor.


Karayolunda seyreden sürücüler sürekli bu tür kazalara şahit olduklarını belirterek, traktörlerin adeta tren gibi göründüklerini ve kazanın kaçınılmaz, an meselesi olduğunu söyledi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum