Reklam

Fatma Uyanık olayında kim yalan söylüyor?

Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde son olarak 6 Ekim tarihinde...

Fatma Uyanık olayında kim yalan söylüyor?
Editör: Karamanca
23 Kasım 2017 - 21:00




Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde son olarak 6 Ekim tarihinde görülen ve bu tarihten sonra kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık’ın kaybolması olayı gizemini koruyor.


Atv’de yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu programda kayıp Fatma Uyanık’la ilgili arama çalışmaları devam ederken, programda verilen beyanlarda çelişki olduğu öne sürüldü. 49 gündür haber alınamayan Fatma Uyanık’ın acılı ailesinin gözü kulağı Megü Anlı’dan gelecek haberde. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, olay günü bir çığlık ve hızlı geçen bir arabanın olduğu söylenilen olayla ilgili ATV ekranlarında Sarıveliler ilçesinden birçok isim konuşuyor.


Son olarak Alperen’in katıldığı programa, Vahap’ın gelmemesi şüphe uyandırdı. Mehmet Dağcı’nın iddiasına göre, Fatma Uyanık’ın kaybolması olayının yaşandığı gün Vahap Varlı’nın arabasında bir kadın vardı. İddiaları sert bir dille ret eden Vahap Varlı ise, kaza yaptığını belirterek arabasında o gün kadın olmadığını söylüyor. Programı izleyenler Mehmet Dağcı veyahut Vahap Varlı’nın sözleri çelişiyor, bu durumda ikisinden birisi yalan söylüyor yorumunda bulunuyor.


Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde yaşanan olayın peşini bırakmıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum