Personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Marmara Belediyeler Birliği’nin katkılarıyla Süleymanpaşa Belediyesi personeline, Protokol Ve Nezaket Kuralları konulu eğitim verildi..

Personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor
Editör: Karamanca
15 Kasım 2017 - 06:49




Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Marmara Belediyeler Birliği’nin katkılarıyla Süleymanpaşa Belediyesi personeline, Protokol Ve Nezaket Kuralları konulu eğitim verildi.
Davranış Bilimleri Uzmanı ve Kişisel Gelişim Eğitmeni aynı zamanda Protokol Sunucusu Serkan Aksarı tarafından Süleymanpaşa Belediyesi personeline yönelik protokol, nezaket ve görgü kurallarının yanı sıra etkili iletişim konulu eğitim verildi. Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde verilen eğitim kapsamında personele iş ortamındaki protokol kuralları ve günlük yaşamdaki görgü kuralları anlatılırken, bu konularda yeterli ve doğru bilgi sahibi olunduğu zaman, protokolün sıkıntı duyulacak yer olmadığı, bilakis keyif alınacak bir kurallar bütünü olduğu kaydedildi.
Soru cevap ve karşılıklı olarak uygulamalı şekilde gerçekleşen eğitimde ayrıca, kişinin kendine ve kurumuna duyduğu saygının en belirgin göstergesi olan protokol ve nezaket kurallarının neler olduğu anlatıldı. Personele yönelik eğitimlerin periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum