Kiraz Çiçeği' okuyucu ile buluştu

Hürriyet Yılmaz Bal, Yeni Kitabı Kiraz Çiçeğini TÜYAP’ta imzaladı..

Kiraz Çiçeği' okuyucu ile buluştu
Editör: Karamanca
13 Kasım 2017 - 08:11




Hürriyet Yılmaz Bal, Yeni Kitabı Kiraz Çiçeğini TÜYAP’ta imzaladı.
Şâir Hürriyet Yılmaz Bal’ın yeni Şiir Kitabı ’Kiraz Çiçeği’ TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okuyucu ile buluştu. Her yıl binlerce kitap severin katıldığı fuarda birbirinden önemli yazar ve şairler yer alırken düzenlenen imza günlerine ilgi bu yılda yoğun oldu. Şair Hürriyet Bal gerçekleştirilen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde Tilki Kitapevi tarafından ilk baskısı yapılan ’Kiraz Çiçeği’ adlı şiir kitabı fuarı ziyaret edenler tarafından beğeni topladı. Şair Bal, ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaştı.
Kitaplarını imzalatmak için sıraya giren şiirseverler Hürriyet Yılmaz Bal ile tanışacak olmaktan dolayı bir hayli heyecanlıydı. Okurların kitaplarını imzalayan Şair Hürriyet Yılmaz Bal İHA’ın sorularını yanıtladı. Yılmaz Bal, “Öncelikle dünyaca ünlü bir kitap fuarında olmak beni çok memnun etti, Kiraz Çiçeği şiir dostları ile buluştu, kitabımıza ilgi şuana kadar çok güzel, bu imza günün ardından önümüzdeki günlerde de benzer bir imza gününü Ankara’da yapacağız aynı şekilde şiirseverleri o imza gününe de bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Kiraz Çiçeği’ni anlatan Bal, “Kiraz Çiçeği, aslında biraz siz biraz ben biraz da bizleriz, yani içinden geçtiğimiz şu günlerde gerek gelişen teknoloji gerekse gündelik hayatın koşuşturmacasını aslında azıcık da olsa kenara bırakmamız gerektiğini anlatıyor, kendimize dönüş esasında. Gözümüzü kapattığımızda aslında sahip olduklarımızın ne denli önemli olduğunu anlatan bizlere bahşedilen bu hayatın içinde yaşama sevincimizin en önemli unsur olması gerektiğini birazcık da olsa okuyucuya anlata bilmeye çalışan güzellikleri en güzelini yaşamamız ve paylaşmamız gerektiği dile getiren bir kitap” dedi.
Kitabın içeriğini paylaşan şair aynı zamanda okuyucuların bir çok noktadan Kiraz Çiçeği adlı kitaba ulaşabileceğini ve aynı şekilde internet üzerinden önleme sipariş verebileceklerini dile getirdi. Şair sözlerini şu şekilde noktaladı: “Güzellikler, çirkinlikler, acılar, sevinçler, umutlar, hayaller, bir gün son bulur. Ne olursa olsun bitişler hep hüzünlüdür. Her nefesin bir sonu olduğu gibi alırsınız verirsiniz, verirsiniz alamazsınız”


YORUMLAR

  • 0 Yorum