Reklam

Beyşehir'de bisiklet takımı kurulacak

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bisiklet takımı kurulacağını söyledi..

Beyşehir'de bisiklet takımı kurulacak
Editör: Karamanca
13 Kasım 2017 - 08:25




Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bisiklet takımı kurulacağını söyledi.
Belediye Başkanı Murat Özaltun, Çumra Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımını Beyşehir’de misafir etti. Başkan Özaltun Çumra’dan bisikletleriyle yola çıkarak kilometrelerce pedal çevirdikten sonra Beyşehir’e ulaşan ve ilçe merkezinde bu kapsamda yürütülen çalışmalara destek vermek amacıyla göl kıyısında Vuslat Parkı’na gelen Çumralı sporcular ve yöneticileriyle bir araya geldi. Bisiklet Federasyonunun düzenlediği ve belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Özaltun, il genelinde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için 6 yeni bisiklet takımının daha kurulması kararının alındığını, bu ilçeler arasında Beyşehir’in de yer aldığını belirtti. Başkan Özaltun, Beyşehir’de de bisiklet sporunu ve bisikleti sevdirmek için gayret gösterdiklerini vurgulayarak, “Beyşehir tarihinde yine bir ilki gerçekleştirerek ilçemizde, Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bir bisiklet takımını kurmak için çalışmalara başladık. Böylelikle ilçemizdeki çocuklarımızı da bisiklet sporuyla tanıştırmak istiyoruz. Oluşturacağımız bu takım için kısa bir süre sonra sporcu alımını gerçekleştirerek bu alanda da şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum