Reklam

Antalyalı 350 genç TBMM'de misafir edildi

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Atay Uslu Finike’den gelen 350 lise son sınıf öğrencisini ve 20 öğretmeni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) misafir etti. Antalya Milletvekilleri öğrencilere TBMM’yi bizzat gezdirerek meclis çalışma usulleri hakkında bilgiler verdiler..

Antalyalı 350 genç TBMM'de misafir edildi
Editör: Karamanca
12 Kasım 2017 - 08:58




AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Atay Uslu Finike’den gelen 350 lise son sınıf öğrencisini ve 20 öğretmeni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) misafir etti. Antalya Milletvekilleri öğrencilere TBMM’yi bizzat gezdirerek meclis çalışma usulleri hakkında bilgiler verdiler.
15 Temmuz Hain Darbe girişimi sırasında bombalanan yerleri öğrencilere gösteren Atay Uslu " Milletimize, demokrasimize ve Millet İradesinin kalbi olan Gazi Meclisimize karşı yapılan bu alçakça saldırının unutulmaması için fiziksel tahribatlar onarılmayarak anıt müzeye dönüştürüldü" dedi.

10 Kasım’da yarıya inmeyen tek bayrak TBMM önündeki bayraktır
Milletvekili Atay Uslu gençlere düşen görevin çok çalışmak ve ülkeye, millete, insanlığa hayırlı ve güzel işler yapmak olduğunu belirterek, "Hepimize düşen görev Bayrağımızı yere indirmemektir, medeniyetimizi yükseltmektir. 10 Kasım nedeni ile diğer tüm bayraklar yarıya indirilmesine rağmen sadece TBMM deki bayrak hala göklerde. Çünkü bu bayrak devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının ve varlığının sembolü. 10 Kasım günü tüm Türkiye’de yarıya inmeyen tek bayrak TBMM önündeki bayraktır." dedi.
Gençler Genel kurul izleyici salonunun localarına da girdiler ve genel kurul çalışma düzeni ve sistemi konusunda bilgilendiler. Atay Uslu gençlere artık seçilme yaşının 18’e indiğini vurgulayarak, gençlerimize güvendiklerini ve gençleri bundan sonra ziyaretçi olarak değil milletvekili olarak da mecliste göreceklerini ifade etti.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu öğrencilere Genel Kurulundan sonra Meclis’in diğer bölümlerini de gezdirdi ve bu geziye destek veren Finike Belediyesine ve Başkan Osman Sarıoğlu’na teşekkür etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum