Reklam

MST Adana tarım fuarında

SANKO Holding’in iş makinaları sektöründeki yatırımı MST İş ve Tarım Makinaları A.Ş.,yeni 6 plusserisi kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve mini ekskavatörünü 8-12 Kasım tarihleri arasında Adana Tarım Fuarı’nda sergiledi..

MST Adana tarım fuarında
Editör: Karamanca
12 Kasım 2017 - 07:33




SANKO Holding’in iş makinaları sektöründeki yatırımı MST İş ve Tarım Makinaları A.Ş.,yeni 6 plusserisi kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve mini ekskavatörünü 8-12 Kasım tarihleri arasında Adana Tarım Fuarı’nda sergiledi.
Yeni nesil ürünleri ile sektördeki yenilikçi yapısını koruyan MST’nin, Adana Tarım Fuarında sergilediği yeni 6 PLUS serisi kazıcı yükleyiciler, müşteriler tarafından büyük ilgi gördü.
MST İş ve Tarım Makinaları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı, MST 6 Plus kazıcı yükleyicilerde operatörün konforu ve ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni kabin tasarımına artı olarak yenilenmiş klima ve kalorifer sistemi sayesinde sıcak ve soğuk havalarda kabin içerisindeki ısının operatörün istediği dereceye rahatlıkla getirilebildiğini söyledi.
Kabin yalıtımının da ciddi oranda artırılarak gereksiz ısı kayıplarının önüne geçilirken, aynı zamanda dış ortamdan kaynaklanan seslerin kabin içerisinde operatöre oluşturduğu rahatsızlığın minimum seviyelere çekildiğini belirten Karlı, “Operatör konforunun yüksek seviyede hissedilebilmesi için standart donanım olarak sunulan havalı süspansiyonlu operatör koltuğu ileuzun ve yorucu çalışma sürelerinin operatör üzerindeki olumsuz etkileri en aza indiriliyor. Adana Tarım Fuar’ında sergilenen MST kazıcı yükleyicilerin,ağır şartlara göre tasarlanan güçlü ön bom yapısı, en zorlu koşullarda bile güvenli bir operasyon imkanı sunarken, 6 işlevli yükleme kovası ile rakiplerine oranla her kepçede daha fazla malzeme yükleme verimliliği elde etmektedir. MST, ayrıca Türkiye’nin tek teleskopik yükleyici üreticisi olarak 7 metreden 17 metreye 7 çeşit modelde yük kaldırabilen teleskopik yükleyiciler, 1.6 ton ile 5.5 ton arasında 5 ayrı modelde mini ekskavatör ile 30 ton ve 22 ton sınıfında iki ekskavatörü Gaziantep’te üreterek, yurtiçi ve yurtdışına satışını gerçekleştirmektedir” dedi.
MST hakkına
MST İş ve Tarım Makinaları, tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makinaları,bilişim, finans, gayrimenkul, AVM, sağlık ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren SANKO Holding bünyesinde 2003 yılında kuruldu.
MST İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep’teki 42 bin metrekare kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılan tesislerde ürettiği MST markalı kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve ekskavatörle, SANKO çatısı altında ülkemiz sanayisine önemli değer katmaktadır.
Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artıran ve yeni teknoloji çalışmaları yapan MST’nin Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca tescillenen Ar-Ge merkezinde Türk mühendis ve teknisyenler yürütmektedir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum