Reklam

Narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Bursa’da narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı..

Narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor
Editör: Karamanca
12 Kasım 2017 - 06:45




Bursa’da narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.
Narko-Tem whatsapp ihbar hattına gelen ihbarı değerlendiren polis, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerindeki bazı adreslerde operasyon düzenledi. Bir otomobilde yapılan aramada, ’çıkı’ diye tabir edilen satışa hazır uyuşturucu paketleri, alüminyum folyo, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobildeki S.B. ve İ.T. isimli şahıslar gözaltına alındı.
Yapılan ayrı bir operasyonda ise daha önceden uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan aranan A.D. ve T.M. yakalanarak polis merkezine götürüldü.
Gözaltına alınan S.B., İ.T., A.D., ve T.M. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 4 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2’si de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum