Reklam

Sivas Belediyesi'nden amatör kulüplere destek

Sivas Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı..

Sivas Belediyesi'nden amatör kulüplere destek
Editör: Karamanca
10 Kasım 2017 - 10:27




Sivas Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.
Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, amatör kulüplerin yöneticileri ile çok sayıda sporcu katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Wushu Milli Takımı gösteri yaptı.
Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan,"Bu malzeme yardımı programında başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yardımlar artarak devam edecektir."dedi.
Toplumun spora yatkınlığının, gelecek nesillerin sağlığını doğrudan etkileyeceğini dile getiren Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Her insanın spor yapması gerekir. Allah’ın bize verdiği ömrü sağlıklı ve zinde geçirmemiz için spor her şeyin başında gelir. Bizlerde Sivas Belediyesi olarak şehrimizdeki kulüplerimizin başarılı olmasını ve her insanımızın spor yapmasını arzu ediyoruz. Bu sebeple şehrin muhtelif yerlerinde spor alanları oluşturuyoruz, halı sahalar yapıyoruz. Bu anlayışla amatör kulüplere yardım yapmayı bizim için vazgeçilmez ve olmazsa olmaz diye görüyoruz. Geçen sene verdiğimiz desteği yüzde 60 oranında artırdık. İnşallah önümüzdeki yıl da bu oranda artış yapacağız." ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zeki Ekici ve Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yaşar Rende Başkan Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti. Ardından kentte faaliyet gösteren 30’dan fazla amatör spor kulübüne malzemeleri hediye edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum