Alışveriş yaptılar, otomobil kazandılar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde talihliler belli oldu..

Alışveriş yaptılar, otomobil kazandılar
Editör: Karamanca
09 Kasım 2017 - 07:33




Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde talihliler belli oldu.
BTSO öncülüğünde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde büyük ödülleri kazanan talihliler, BTSO Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen çekilişle belli oldu. 2 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve 280 binin üzerinde çekiliş kuponunun dağıtıldığı Alışveriş Günleri’nde 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı telefon için asil ve yedek talihliler, Milli Piyango İdaresi Bursa Şubesi tarafından, noter huzurunda ve halka açık şekilde gerçekleştirilen çekilişle belirlendi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği çekilişi Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım ile BTSO Meclis Üyeleri Serdal Gülmez, Nazım Usturalı ve Yüksel Taşdemir de takip etti.
Tarihi çarşıda alışveriş kazandırdı
850 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerine hem kentin tarihini hem de alışveriş kültürünü doyasıya yaşama imkanı sunan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde alışveriş, Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’yle bu yıl da kazandırdı. 2 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında anlaşmalı iş yerlerinden 100 lira ve üzeri alışveriş yaparak Tüketici Güven Ofisleri’den çekiliş biletlerini alan ve gerçekleştirilen çekilişin ardından otomobil kazanan asil talihliler şu isimlerden oluştu: “Serhan Arıdıcı, Lale Akyıldız, Ömür Kaba, Samet Şanlı, Nurhayat Şakar, Melek Sevinç, Ayşe Özkan, Merve Sayın, Eray Karakuş ve Dilek Gültekin.”
Dizüstü bilgisayar kazanan asil talihliler Filiz Düzkaya, Sevim Güngör, Sümeyye Sungur, Zübeyde Kontel, Enver Koç, Gülcan Işık, Merve Metin, Gürhan Demirci, Murat Şen ve Halise Bulut olurken; 10 akıllı telefonu kazanan asil talihliler ise Hüseyin Çağlayan, Feriste Yıldız, Mehmet Günay, Erkan Dinç, Hanife Esmeray, Yakup Yakut, Mehmet Ali Özer, Selma Alp, Hüseyin Çetin ve Mustafa Kokaç oldu.
Tüm Türkiye’ye örnek olan ve en uzun soluklu alışveriş günleri etkinliği unvanına sahip Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde bu yıl, akredite olarak organizasyona katılan firmalar 30 milyon liraya yakın ciro elde ederken, büyük ödülleri kazanan talihlilerin ödülleri ise ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek törenle teslim edilecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum