Başkent'te bir araç takla attı 1 yaralı

Başkent’te park halindeki araca çarpan araç takla atarak durdu. O esnada seyir halinde olan ve olayı merak edip frene basan motor sürücüsü bir kazaya daha neden oldu..

Başkent'te bir araç takla attı 1 yaralı
Editör: Karamanca
08 Kasım 2017 - 13:19




Başkent’te park halindeki araca çarpan araç takla atarak durdu. O esnada seyir halinde olan ve olayı merak edip frene basan motor sürücüsü bir kazaya daha neden oldu.
Olay, saat 15.00 sıralarında, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 FK 0363 plakalı otomobil sürücüsü Harun Gökçe, (59) karşıdan karşıya geçmek için yola atlayan bir yaya çarpmamak için direksiyonu park halinde duran araçlara çevirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Harun Gökçe’nin kullandığı araç park halinde olan 06 FL 3004 plakalı araca çarparak takla attı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, takla atan araçtan kendi imkanlarıyla çıkan Harun Gökçe’yi (59) kontrol amacıyla Gazi Hastanesine götürdü. Araçtan dökülen yakıtları gören polis ekipleri ise, güvenlik amacıyla caddeyi bir süreliğine trafiğe kapattı. Dökülen yakıtın üstüne toprak atıldıktan sonra kontrollü şekilde cadde trafiğe açıldı.

“Merak bir kazaya daha neden oldu”
Polis ekiplerinin trafiği kontrollü şekilde trafiğe açmasından sonra, karşı şeritte seyir halinde olan 37 DH 196 plakalı motor sürücüsü olayı merak ettiği için hafif frene bastığı esnada, 06 FS 1885 plakalı kamyonet, motora çarptı. Olayda hafif yaralanan motor sürücüsü ambulansa gerek duymadı. Caddeyi bir kez daha trafiğe kapatan kaza, Polis ekipleri olayla ilgili rapor tutmasından sonra trafiğe açıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum