Reklam

Suudi Prens Mansur bin Mukrin ve 8 üst düzey yetkili helikopter kazasında öldü

Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin ve 8 üst düzey yetkili hayatını kaybetti..

Suudi Prens Mansur bin Mukrin ve 8 üst düzey yetkili helikopter kazasında öldü
Editör: Karamanca
05 Kasım 2017 - 21:35




Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin ve 8 üst düzey yetkili hayatını kaybetti.
Suudi Arabistan-Yemen sınırındaki Asir bölgesinde düzenlenen denetim gezisinde meydana gelen helikopter kazasında Asir Vali Yardımcısı Suudi Prens Mansur bin Mukrin ve 8 üst düzey yetkili hayatını kaybetti. Prens Mansur ile beraber helikopterde Emir vekili Selman el-Cerişi, Emirlik Genel Sekreteri Salih bin Abdullah el-Kadi, Asir Bölge Tarım Bölümü Başkanı Fehd el-Fertiş, Asir Bölgesi Polis Müdürü Binbaşı Salih bin Süleyman el-Kerzai ve diğer yetkililerin olduğu bildirildi.
Yetkililer, prens ve heyetinin denetim gezisi programı kapsamında Ebha kentinin batısında bulunan sahil şeridini ziyaret ettiği, akşam saatlerinde ise mürettebatla iletişimin kesildiğini bildirdi.
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı Güvenlik Sözcüsü Tümgeneral Mansur Et-Turki, helikopterin enkazına ulaşıldığını, ilerleyen saatlerde ise detaylı açıklamanın yapılacağını bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum