Reklam

OSB'ye yeni yatırımlar geliyor

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni yatırımlar geliyor. Yapılacak olan yatırımlar arasında Atık su Artıma Tesisinin ihalesinin yapılması, OSB bölgesinin genişletilmesi için mera vasfi değişikliklerinin yapılması ve yeni OSB binasının yapımının yer aldığı belirtildi..

OSB'ye yeni yatırımlar geliyor
Editör: Karamanca
04 Kasım 2017 - 07:29




Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni yatırımlar geliyor. Yapılacak olan yatırımlar arasında Atık su Artıma Tesisinin ihalesinin yapılması, OSB bölgesinin genişletilmesi için mera vasfi değişikliklerinin yapılması ve yeni OSB binasının yapımının yer aldığı belirtildi.
Diyarbakır OSB’ye yapılacak olan yatırımlar için Ankara’da bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, DTSO Başkanı Ahmet Sayar, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir Karavil ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk katıldı. Yapılan toplantının ardından OSB’de Atık su Arıtma Tesisinin 2018 Mart ayında ihale edilmesi, genişleme planları çerçevesinde İkinci ilave OSB bölgesi alanının yatırım programına alınması ve bu kapsamda mera vasfi değişikliğin yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca toplantıda yapılması planlanan yeni OSB binasına yönelik kredi imkanının sunulması yönünde olumlu görüşmeler gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum