Reklam

Keçiören'de asfalt seferberliği

Keçiören Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için son hızla çalışmalarını sürdürüyor..

Keçiören'de asfalt seferberliği
Editör: Karamanca
04 Kasım 2017 - 06:30




Keçiören Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için son hızla çalışmalarını sürdürüyor.
Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Keçiören genelindeki yol kaplama, tretuvar ve asfalt serim çalışmalarına sürdürerek Keçiören’i yollarını daha güvenli hale getiriyor.
15 mahalle 131 sokakta 45 bin 50 metre tretuvar 12 .in 781 metre yol kaplaması yapan ekipler, Ayvalı, Bağlarbaşı, Çaldıran, Aktepe, Atapark, Hasköy, Sancaktepe, İncirli, Yayla, Yükseltepe, Kanuni, Bademlik, Şehit Kubilay, Kalaba, Kamil Ocak Mahallelerinde de çalışmalarında sona geldi.
31 mahalle 142 sokakta yaklaşık 76 bin ton asfalt serimi yaptıklarına da dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak çalışmalarla ilgili şunları söyledi; "Keçiören’in genelinde bozuk, kötü, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmama gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl 8 bin 80 km de yol açımı yaptık. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyin önünde gelirken, Keçiören’i altyapı standartları yüksek bir şehir yapmaya da devam ediyoruz."


YORUMLAR

  • 0 Yorum