Reklam

Tam 11 ay süren define kazısı

67 yaşındaki Muharrem Eliaçık, gördüğü bir rüya üzerine, 11 ay boyunca 2 işçi ve birçok ekipmanla..

Tam 11 ay süren define kazısı
Editör: Karamanca
03 Kasım 2017 - 16:54




Kahramanmaraş’ta 67 yaşındaki Muharrem Eliaçık, gördüğü bir rüya üzerine, 11 ay boyunca 2 işçi ve birçok ekipmanla evinin temelinde 40 metre tünel kazdı ancak define bulamadı. Çok pişman olduğunu söyleyen Eliaçık, "Bu benim kısmetimdi, bunu bana çok gördüler" dedi.

Onikişubat ilçesi Saçaklızade Mahallesi'nde yaşayan Muharrem Eliaçık, rüyasında gördüğü bir kişinin kendisine evinin altında tünel kazmasını ve defineye ulaşacağını söyledi.


Gördüğü rüya üzerine 11 ay boyunca 2 işçi tutarak evinin alt katını aylarca kazdıran Eliaçık, çıkan hafriyatı da evinin bahçesine yığdırdı.


Yaklaşık 40 metre derinlikte tünel kazan Eliaçık'ı bilmediği kişiler tarafından şikayet edildi. Yaşadığı evin kendisine ait olduğunu söyleyen Muharrem Eliaçık, yaklaşık 10 bin lira para harcadığını ve hüsranla sonuçlanan kazıyı yaptığına çok pişman olduğunu söyledi. Eliaçık, “Rüya gördüm. Bir mübarek burayı gösterdi bize. Bu kısmet bize aitmiş. Yaptığıma pişmanım. Neden pişmanım? Çünkü bu benim kısmetimdi, bunu bana çok gördüler" dedi. 

kahramanmaraş define

saçaklızade definesi

maraşta defineciler

11 ay süren define kazısı

defineci dede

muharrem eliaçık

onikişubat definesi

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum