KTSO Başkanlarından geçmiş olsun mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan...

KTSO Başkanlarından geçmiş olsun mesajı
Editör: Karamanca
03 Kasım 2017 - 15:42




Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, Karaman Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Anı Plast Ambalaj ve Plastik Sanayi Anonim Şirketi fabrikasının deposunun yanarak alevler içinde kalması ile ilgili bir mesaj yayımladılar.Yangın dolayısıyla derinden üzüldüklerini belirten Başkanlar mesajlarında;

“Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Anı Plast Ambalaj Ve Plastik Sanayi Anonim Şirketi fabrikasının deposunda çıkan büyük yangın haberini büyük üzüntü ile almış bulunmaktayız. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzüntülerini paylaşıyor ve yaralarının sarılması sürecinde her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Tek tesellimiz henüz çıkış nedeni belli olmayan bu yangında can kaybının yaşanmamış olmasıdır.”

Bu vesileyle gerek itfaiye ekiplerimize gerekse yardıma koşan diğer yetkililer ve vatandaşlarımıza çabalarından dolayı teşekkür ediyor, Bu büyük yangında zarar gören Anı Plast Ambalaj ve Plastik Sanayi Anonim Şirketi yetkilileri başta olmak üzere, çalışanlarına, çevre firmalara ve tüm Karamanlı hemşerilerimize büyük geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz.” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum