Diyarbakır'da Narkotim ekipleri okul önlerinde göz açtırmıyor

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narkotim ekipleri okullarda şüpheli şahıslara göz açtırmıyor..

Diyarbakır'da Narkotim ekipleri okul önlerinde göz açtırmıyor
Editör: Karamanca
01 Kasım 2017 - 12:51




Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narkotim ekipleri okullarda şüpheli şahıslara göz açtırmıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce oluşturulan Narkotim ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi kapsamında okul önleri ve çevreleri sıkı kontrol altında. Kent merkezindeki okullarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, motorize ekiplerle birlikte Elazığ Caddesi üzerinde bulunan Süleyman Demirel Kampüsünde bir uygulama gerçekleştirdi. Kampüste bulunan okulların çevresinde bulunan şüpheli şahısların üstleri aranıp, kimlik kontrolü yapılırken, şüpheli araçlar durdurularak arandı. Okul servislerini de durduran polis, şoförlerin kimlik ve belgelerini kontrol ederek servislerin içerisinde arama yaptı. Ekipler öğrencilerle sohbet ederek, uyuşturucu satıcılarına karşı uyarılarda bulunurken, öğrenciler de okul çevresinde gördükleri olumsuzlukları polise anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum