Reklam

Kütahya'da 'cam filmi söktürme' yoğunluğu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğinin yürürlüğe girmesinin ardından Kütahya’da vatandaşlar, araçlarında bulunan cam filmlerini söktürüyor..

Kütahya'da 'cam filmi söktürme' yoğunluğu
Editör: Karamanca
01 Kasım 2017 - 06:02




Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğinin yürürlüğe girmesinin ardından Kütahya’da vatandaşlar, araçlarında bulunan cam filmlerini söktürüyor.
Cam filmini yasaklanmasının ardından reklamcılar yoğun mesai yaparken, vatandaşlar ise uygulamaya tepki gösteriyor.
Kütahyalı reklamcı Ummahan Yılmaz, "İlk başta yasaklandı sonra tekrar serbest oldu, vatandaşta ne yapacağını bilmiyor" dedi. Yılmaz, "Uyulamanın yasaklanmasının ardından vatandaşlarda bize geliyor ve soruyor, 2 numara serbest mi, 3 numara’da sıkıntı var mı gibi bizde onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kimisi söktürmek istiyor kimisi ise sadece sorup gidiyor" diye konuştu.
Söktürme fiyatlarının 100 ile 750 TL arasında değiştiğini belirten Ummahan Yılmaz, "Sökme işlemi uzun sürüyor, harcadığımız zamana göre söktürme ücreti artıyor. Örneğin ön cam’ın fiyatı bombeli olduğu için fiyatı aracın tamamı 750 TL’ye kadar çıkıyor" diye konuştu.
Vatandaşlar ise, cam filminin yasaklanmasına tepki gösterirken kimi mahremiyet için, kimi ise sağlık problemleri açısından cam filminin önemli olduğunu söylediler. (HCA-EFE)

YORUMLAR

  • 0 Yorum