Reklam

Ellerinde bayrak ve meşaleler ile yürüdüler

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde vatandaşlar, Türk bayrağı ve meşaleler ile Cumhuriyet’in 94. yılı kutlamaları çerçevesinde fener alayı düzenlediler..

Ellerinde bayrak ve meşaleler ile yürüdüler
Editör: Karamanca
29 Ekim 2017 - 19:46




Kütahya’nın Domaniç ilçesinde vatandaşlar, Türk bayrağı ve meşaleler ile Cumhuriyet’in 94. yılı kutlamaları çerçevesinde fener alayı düzenlediler.
Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan yürüyüş belediye önünde son buldu. Çok sayıda kişinin katıldığı yürüyüşte meşaleler yakılarak sloganlar atılıp marşlar söylendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yürüyüşün ardından, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Etkinlikte canlı müzik gösterisi ile son buldu.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Kuruluşun ve kurtuluşun topraklarına sahibiz. Bize bunları bağışlayan Hayme Anamız ile birlikte Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz. Bize bu vatanı teslim ettiler. Bizim de görevimiz bu vatanı ebediyete kadar taşımak. Bizlere düşen görev onların bize gösterdiği yolda faziletli, ahlaklı, dürüst ve çalışkan bir Türk milleti olarak dünyaya hükmetmek” dedi. (TY-EFE)


YORUMLAR

  • 0 Yorum