14 yaşındaki çocuk okulu sevmediği için evden kaçtı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 hafta önce evden kaçan 14 yaşındaki U.T.Y. Adana’da bulundu. U.T.Y., "Öyle kafama göre dolaşıyorum. Dersten de, öğretmenden de kaçarım" dedi..

14 yaşındaki çocuk okulu sevmediği için evden kaçtı
Editör: Karamanca
27 Ekim 2017 - 09:20




Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 hafta önce evden kaçan 14 yaşındaki U.T.Y. Adana’da bulundu. U.T.Y., "Öyle kafama göre dolaşıyorum. Dersten de, öğretmenden de kaçarım" dedi.
Alınan bilgiye göre, Tarsus’ta yaşayan ve psikolojik problemleri olduğu iddia edilen U.T.Y. 3 hafta önce evden kaçıp Adana’da yaşayan teyzesinin yanına geldi. Aile çocuklarını teyzesinin yanından zorla almak istemedi. Akşamları teyzesinin yanında kalan ve gündüzleri sokaklarda vakit geçiren U.T.Y. bugün Adana Tren Garı’na gitti. Garda dolaşan çocuğu güvenlik görevlisi fark edip konuşunca evden kaçtığını öğrenip polise haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri ise U.T.Y.’nin teyzesine ve Tarsus’ta yaşayan ailesine ulaştı. Bu sırada gazetecilere konuşan U.T.Y., "Ben okulu sevmiyorum diye gitmiyorum okula. Buralarda yatmıyorum. Öyle kafama göre dolaşıyorum. Polis gönderirse Tarsus’a gideceğim. Polisin işine karışamam. Dersten de, öğretmenden de kaçarım. Babam kaçtığını görürsem seni yurda vereceğim demişti" diye konuştu.
Çocuk ailesine teslim edilmek üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum