KTSO'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN

KTSO'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Editör: Karamanca
27 Ekim 2017 - 13:48




Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;

Bugün, Büyük Atatürk’ün milletimize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 94. Yılını coşku, mutluluk ve umutla kutluyoruz.

 Büyük kurtuluş mücadelesinin ardından, milletinin adını, kurduğu devlete veren, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu bildiren, bu ülkenin yolunu çağdaş medeniyetler yolu olarak tüm dünyaya ilan eden, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.

 Ülkemizin aydınlık geleceği için; bugün her günkünden daha fazla birlik ve beraberliğe ve daha güçlü olmaya ihtiyacımız var; daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız.

 Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, ‘muasır medeniyet seviyesine’ ulaşmak için, özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.

 Bu düşüncelerle, Karaman özel sektörü adına Cumhuriyet Bayramının, Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşma azmini ve çabasını, ülkemizin aydınlık geleceği için kendisine şiar edinmiş büyük Milletimize kutlu olmasını, ülkemize ve ulusumuza mutluluk ve başarılar getirmesini diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum