Reklam

Erzincan'da Atatürk konulu eserler sergilendi

Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl Dönümü Kutlama etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bir alışveriş merkezinde Atatürk konulu fotoğraf ve kitap sergisi düzenlendi..

Erzincan'da Atatürk konulu eserler sergilendi
Editör: Karamanca
27 Ekim 2017 - 10:33




Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl Dönümü Kutlama etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bir alışveriş merkezinde Atatürk konulu fotoğraf ve kitap sergisi düzenlendi.
Erzincan’da Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl Dönümü Kutlama etkinlikleri devam ediyor. Sabah saatlerinde Cumhuriyet koşusu ile başlayan etkinlikler bir alışveriş merkezinde açılan sergi ile devam etti.
Atatürk konulu fotoğraf ve kitap sergisinin açılış konuşmasını yapan Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında bu sergiyi açtıklarını ve vatandaşların beğenisine sunduklarını ifade ederek, serginin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Arda Heb açıklamasında; “Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında hazırlamış olduğumuz Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman TÜRK Milletinin 19 Mayıs 1919 da başlayıp 29 Ekim 1923 de Cumhuriyet’imizin kuruluşuna kadar geçen zaman içerisinde yaşamış oldukları olayların konu edildiği "Atatürk konulu Fotoğraf ve Kitap" sergimiz Ata’mızın ebediyete intikal ettiği 10 Kasım tarihi bitimine kadar Erzincan Park AVM de hemşerilerimizin ziyaretine açık olacaktır” dedi.
Serginin açılış kurdelesini Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk ile Yaşar Kemal Yılmaz, Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu, Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu birlikte kestiler.
Katılımcılar sergilenen kitap ve fotoğrafları tek tek inceleyerek Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb’den bilgi aldılar.
Düzenlenen serginin açılışına Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk ile Yaşar Kemal Yılmaz, Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, Erzincan Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Şahin, Erzincan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu, Erzincan İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Nigar Erbil ve davetliler katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum