Reklam

Karamanlı bisikletçilerden 8 madalya

Karaman bisiklet takımı sporcuları, Konya Dağ Bisikleti Kupası Yarışları’ndan 8 madalya ile döndü. Karaman ekibi bu sonuçla 2017 yılında ulusal müsabakalarda madalya sayısını 60’a çıkardı

Karamanlı bisikletçilerden 8 madalya
Editör: Karamanca
24 Ekim 2017 - 11:27




Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Konya Mtb Cup C3,C2 yarışlarında mücadele eden Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı toplamda kazandığı 8 madalya ile Karaman’ın göğsünü kabartarak madalya kürsüsüne çıktı.

Karaman bisiklet takımı bu önemli turnuvada 3 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışmanın birinci gününde yıldız bayanlarda Azize Bekar birinci, Dilara Şahin ikinci, genç bayanlarda Fatma Sezer ikinci, 30+ yaş erkeklerde Barış Ünlü üçüncü, 40+ yaş erkeklerde Ferhat Köse birinci oldu.

Yarışmanın ikinci günün de ise yıldız bayanlarda Azize Bekar birinci, genç bayanlarda Fatma Sezer ikinci, 40+ yaş erkeklerde Ferhat Köse ikinci oldu.

Konya’da elde edilen dereceler sonunda Karaman bisiklet takımı sporcularının 2016-2017 sezonunda madalya sayısının 60’a ulaştığını belirten bisiklet antrenörü Barış Ünlü, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesince organize edilen Konya Dağ Bisikleti Kupası yarışları 70'i yabancı toplam 260 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Takımımız bu sezon yurt dışı yarışları nedeni ile birçok ulusal yarışmaya katılamadı. Ama sporcularımız bu önemli faktöre rağmen bu yıl madalya sayısını 60’a çıkararak kalitelerini bir kez daha gösterdiler” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum